top of page

Arabisch Voor Jou

AVJ is een leerplatform die in het leven is geroepen om het leren van de Arabische taal voor de Nederlandstalige spreker te vergemakkelijken. Jij als een geïnteresseerde in de Arabische taal staat dan ook centraal bij AVJ. Onze diensten en producten zijn zodanig ontwikkeld dat het niet alleen past bij jouw behoeftes en interesses maar ook perfect is afgestemd op jouw leefsituatie, omgeving en mogelijkheden.

Doelgroep

 

Ben jij iemand die veel tijd heeft en op korte termijn de Arabische taal wil beheersen? Of ben jij iemand die lekker op eigen tempo vorderingen wil maken? Of ben jij iemand die manieren zoekt om jouw kind Arabisch te leren? Wat jouw situatie ook is, AVJ staat klaar voor je!

Ons doel is om alle geïnteresseerden in de Arabische taal ongeacht leeftijd, geslacht of achtergrond bij te staan en te begeleiden bij hun leerproces.

 

 

De digitale wereld

Daar wij vroeger kilometers moesten afreizen om onze familie of vrienden te zien, kunnen wij nu met slechts een klik op het scherm hen direct spreken en met hen gedachten uitwisselen. Communicatie met anderen was nog nooit eerder zo makkelijk geweest. Deze belangrijke verandering in onze leven brengt ongekende mogelijkheden met zich op vele gebieden waaronder onderwijs en educatie.

Het leren van een vreemde taal is voor velen van ons een uitdaging. In een wereld met veel verplichtingen en weinig tijd dienen wij op zoek te gaan naar gemak en efficiëntie. Ons streven is dan ook om het maximale resultaat te bereiken met de minst mogelijke inspanning. Daarom is onze motto: "Makkelijk leren en binnen handbereik."

 

 

Producten en diensten

AVJ streeft erna om een breed scala aan producten en diensten te leveren om alle geïnteresseerden in de Arabische taal van dienst te kunnen zijn. Dit zijn een aantal producten en diensten die wij leveren:

  • Speciaal ontwikkelde boeken en studiemateriaal voor de Nederlandstalige spreker

  • Speciaal ontwikkelde cursussen voor de Nederlandstalige spreker

  • Een leerplatform voor kinderen genaamd Arabisch Voor Kids

  • Begeleiding geven aan de geïnteresseerden in de Arabische taal zodat zij de Arabische taal op een makkelijke en effectieve wijze kunnen leren

  • Educatieve filmpjes om kennis van de Arabische taal te vergroten bij de Nederlandstalige spreker

  • Het ontwikkelen van innovatieve leermethodes zoals bijvoorbeeld taalspelletjes

  • Het schrijven van artikelen om kennis van de Arabische taal te vergroten bij de Nederlandstalige spreker en bestaande misconcepties weg te nemen.

Arabisch Voor Jou

Makkelijk leren en binnen handbereik

bottom of page