top of page

27-06-2017

Anoniem

Nederland

"Voor 'ied al fitr heb ik mijn nichtje het werkboek "Kennismaking met het Arabische alfabet" van Arabisch voor Kids cadeau gedaan.

Het boek oogt vrolijk. Het is aantrekkelijk gemaakt voor kinderen (en volwassenen!) door het gebruik van felle kleuren en plaatjes.

Hetgeen mij aantrok is dat de opdrachten in het boek onder te verdelen zijn is verschillende categorieën - denk hierbij aan schrijfopdrachten tot knipopdrachten - om het leuk en afwisselend te houden voor kinderen. Een kind dat niet denkt, leert ook niet!

Ook bevat het boek verschillende hoofdstukken waarin elke keer een groep van de 7uroof behandeld wordt. Hierdoor blijft de aandacht erbij en hoeft de ouder geen eigen indeling te maken.

Als bonus is er ook videobegeleiding via het YouToube kanaal "Arabisch voor Jou". Dit is fijn voor ouders die zelf moeite hebben met het uitspreken van de Arabische 7uroof. Er is overal aan gedacht, Allaahuma bariek.

Met dit boekje maken kinderen actief en spelenderwijs kennis met de taal van ons geloof. Dit vind ik erg belangrijk! Ideaal voor moeders die thuisonderwijs geven.

Ik kijk uit nu al uit naar een volgend boekje en ik denk dat mijn nichtje er veel plezier van zal hebben!"

Please reload

Laatste boekrecensies

Anoniem

July 24, 2017

"Via kennissen hadden we vernomen dat jullie een leerboekje voor Arabische taal voor kinderen hebben uitgegeven.

 

Als bekeerling heb ik altijd interesse gehad om de Arabische taal te leren. Zodoende heb ik jullie leerboek aangeschaft om samen met mijn twee kinderen de eerste Arabische lessen te starten.

Het boekje is zo duidelijk en speels opgemaakt dat we er samen op een vlotte en leuke manier uit leren.

Jullie ondersteuning bij vragen loopt ook altijd als een fluitje van een cent.

Op een tijdspanne van minder dan 3 weken was de basis bij mij en de kinderen gelegd. Onze wereld in de Arabische taal is ondertussen opengegaan en wij verdiepen ons verder in de lectuur.

Wij kijken uit naar andere initiatieven van jullie en kunnen alle beginners ten zeerste aanraden samen met jullie, en het boekje de Arabische taal meester te worden

Nogmaals bedankt en vooral succes gewenst!"

Please reload

bottom of page